duminică, 15 februarie 2009

Moda si ce face din om ea

Acesti distinsi domni sunt fostul presedinte mexican Vicente Fox in stanga, cu mustata si fostul presedinte chinez Jiang Zemin in dreapta cu ochelari. Dupa cum se poate observa, domnul din China da dovada de o eleganta desavarsita, felul in care poarta pantaloni probabil constituind un exemplu pentru vreo 2 milioane de chinezi. De observat si cureaua domnului cu mustata, care s-a gandit sa isi scrie numele acolo, probabil in caz ca o sa consume bauturi alcoolice si nu mai stie cum sa ajunga acasa.

Pai pe langa acesti doi domni, voi n-ati vota cu Putin? Vedeti, acuma e si marinar, deci basescu oftica-te!
   

  Si daca tot a venit vorba de moda si de presedinti, profit de ocazie pentru a ii transmite pe aceasta cale un calduros La Multi Ani tovarasului Kim Jong-il, care maine isi prinde in buchetul vietii cel de-al 68-lea trandafirsi dracu mai stie a cata sticla de Hennesy, asta in cazu in care j-a dat coltu deja, si ce vedem noi e de fapt o copie chinezeasca. Si dansul e deosebit de elegant, dupa cum se poate vedea de altfel si co ochiu liber si se pare ca are o problema cu camasile, adica nu poarta...


  Si nu se poate sa nu amintim si de un posibil rival al lui Putin, doamnelor si domnilor, in coltu rosu, cu barba si privire inteligenta, Mahmuuuuud Ahmedinejaaaaad, de altfel si dansul un bloger distins.Din pacate, domnia sa, este un om mai sobru din fire, asa ca a fost destul de greu sa il gasim imbracat mai de scandal.

Bineinteles cum sa uitam de marele, si la propriu si la figurat, Hugo Rafael Chávez Frías aka Piratul de langa Caraibe. Se vede cata prestanta degaja, da?

Si ultimul dar nu cel din urma, supranumit si Wayne Gretzky din Minsk, in varsta de 55 de ani, domnul cu mustata si chelie, Alexander Grigoryevich Lukashenko, cel mai iubit fiu al tarii sale (ca daca nu il iubesc ii impusca), surprins intr-un moment de repaos.

Si la final de postare, se cuvine sa il prezentam si pe Colonelu, adica Muammar Abu Minyar(مُـعَـمَّـرُ  الـقَـذَّافـي pentru cititorii nostrii arabi)  al-Gaddafi, alta figura emblematica a modei, alt domn distins si rafinat.

Cam astea au fost nominalizarile, acum ramane de vazut cine va castiga titlul suprem, de "Cel mai bine imbracat om din politica"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu