joi, 7 mai 2009

Din lac in balta

Cu ocazia faptului ca a plouat (chestie care se intampla doar in Romania, in Europa de Vest nu ploua, dovada faptul ca nu exista noroi), cel mai european oras situat langa statiunea Mamaia, Constanta isi pregateste o noua generatie de participanti la  Campionatul Mondial de Sarituri in Bazin de la Cogealac care se va desfasura la toamna, cand vin inundatiile (care, bineinteles ne iau pe nepregatite, ca in ultimii 10 ani). Conditiile de pregatire sunt excelente, dovada si bazinul artificial de mai jos, care atunci cand nu ploua este folosit de persoanele cu dizabilitati (adica cei in carucior)pentru a traversa strada, fiind special amenajat in acest sens.

Este de asteptat ca viitorii campioni mondiali sa ii fie recunoscatori edilului sef al urbei, rasplatindu-l pe acesta cu un nou mandat, asta daca nu cumva se desteapta intre timp, lucru aproape imposibil de imaginat.

P.S. Breaking news! Ministerul turismului din Romania (asta e cam ca Ministerul Marinei din Ungaria) a anuntat ca Romania isi va deschide un oficiu turistic in Emiratele Arabe Unite. Investitorii arabi si-au anuntat deja planurile de investitie in pe litoral. Se vor deschide 2 noi shawormerii. Compania aeriana Emirates (un fel de Tarom de vreo 50 de ori mai mare) a anuntat ca deja nu mai sunt bilete, decat in picioare spre Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu