miercuri, 20 iunie 2012

Serios?

Inca o postare ca ma simt in forma. Deci, chestia asta e afisata in vreo 6 locuri pe ceva pasarela inaugurata de Primaria Constanta, in statiunea europeana (zic ei) Mamaia. Turistu roman poate se mai descurca cu limbaju, da mi-e groaza ce or sa inteleaga aia care in loc de romana mai inteleg si ceva engleza. Eu inteleg ca unu e cretin si printeaza chestia asta, altu o lipeste si al treilea cretin o pune in 6 locuri de-a lungu pasarelei, dar nu e nici unu care sa verifice ce fac ailanti 3 cretini?
A trecut aproape o luna de cand au dat drumu la pasarela si asta e inca acolo...

BCN

Adica Barcelona. Orasu nu echipa, ca echipa nu mi-e draga. Orasu in schimb....Tre sa recunosc ca am plecat la drum cu idei preconcepute. Ca si spaniolii tot latini sunt, ca si noi, ca si italienii, francezii, etc. Ei bine, orasu asta m-a dat pe spate. Totu, dar absolut totu pus la punct (mai putin poate somajul). Un oras modern, civilizat, cu o infrastructura perfecta, cu o gramada de obiective turistice, cu baruri ieftine si turiste misto. De fapt, ca sa fiu sincer pentru mine si ultimele 2 puncte erau arhisuficiente. In fine...Recomand cu
toata increderea.

Poze:

Sagrada cea neterminata
 

Fantanile muzicale


Alta casa de a lu Gaudi (daca era la noi sigur avea cateva aparate de aer conditionat pe fatada si ceva maieuri si chiloti la uscat pe balcoanele alea. Plus termopane)


Asta nu stiu ce e.


Vedere de sus de la MNAC cu fanatani, scari si alte d-astea...
La Rambla care nu m-a dat pe spate, poate doar prin numaru mare de hoti de buzunare








Turiste...cred












Iar Gaudi...

P.S. Alitalia Sucks!