luni, 21 septembrie 2009

Chicks from Paris

Dupa cum ziceam intr-o postare anterioara, la Paris mi-am dorit sa am parte de tipe bune si bere rece. Cum berea frantuzeasca (Kronenbourg, 1664, Pelforth, etc) nu e tocmai grozava, macar tipele bune au fost din belsug.
Here goes...
















































joi, 17 septembrie 2009

Bon Soirée, Je suis revenue de Paris.

Cam asta te frapeaza la francezi. Politetea. Si evident numaru mare de negri, algerieni si chinezi. Si numaru si mai mare de turisti. In rest numai de bine, Parisu probabil e cel mai frumos oras din lume (si tinand cont ca am vazut cateva pana acuma, ati putea chiar sa ma credeti pe cuvant), insa nu neaaparat si cel mai interesant. Dar merita vazut, macar o data de doo ori. De Gaulle e un aeroport imens insa cam jegos, in RER-ul care duce spre oras sunt numerosi conationali care dau spectacole vocal-instrumentale, iar la casele de bilete ptr RER din aeroport sunt mereu cozi, ca din 8 ghisee functioneaza maxim 3. Cam ca la noi. Asemanarile se opresc insa aici. Deci cum spuneam, lume multa,baghete, bere cam proasta (Kronenbourg), muzee si obiective turistice la tot pasul, tipe bune si mai des, vanzatori de suveniruri fugariti de jandarmerie, cozi, soldati inarmati in aeroporturi si gari, restaurante destul de scumpe. Cam asta e Parisul. Dar mie mi-a placut. Si niste poze....


luni, 7 septembrie 2009

Da

In ultima vreme iar am neglijat blogu asta, fiind preocupat de bautura si femei. Si umblat pe camp, plus o escala in Vama Veche, la Stuffstock, care Vama s-a schimbat in bine, fata de acum 4 ani, micsorand-se numarul de Isusi si de indivizi care imi cereau sa le ofer din berea mea. Un singur nene mi-a cerut o tigare si i-am dat. Prima data. In rest, toate bune si frumoase, inclusiv marketingu la romani, si noul tip de cartele de telefon mobil, cartelele "slim", dupa cum se poate observa si mai jos. 

Cam asta e tot pentru ziua de azi, in vreo 13 ore decolez spre civilizatie intr-o binemeritata vacanta ca m-am extenuat si anu asta si sper sa am parte de bere rece si turiste americane. Numa bine!