joi, 30 iulie 2009

De Nada

Adica mai nimic pe limba lu Salvador Dali, ca doar nu era sa zic Alberto Contador (asta ca sa revenim la mai noua mea obsesie cu ciclismu). Postu asta s-a nascut doar din dorinta de a scrie inca un post, desi habar n-am despre ce dracu sa scriu. Totusi chestia asta nu m-a oprit vreodata, ca doar am fost la zeci de examene fara sa stiu nimic, asa ca o sa continui. Si totusi, la ora asta, sigur n-o sa iasa nimic, asa ca mai bine nu mai scriu nimic si asta e. Cei care ma apreciaza or sa aprecieze si asta, ailanti n-au decat sa nu ma aprecieze in continuare. Astea fiind spuse, bag si o poza, sa iasa la numar, si ma retrag la o binemeritata odihna. 

Bineinteles, ca poza are un mesaj subliminal, n-am idee care e ala, da el exista cu siguranta....Daca il gaseste cineva sa ma anunte si pe mine

luni, 27 iulie 2009

Lanterne rouge

Cum s-a incheiat si Le Tour de France, cu victoria lui Cade...asta Contador (era si culmea sa castige Cadel), profit de ocazie pentru a prezenta lumii intregi un mare campion. Originar din tara ciocolatei si a pedofiliei dar si a berii de calitate, adica Belgia, domnul Wim Vansevenant, care a reusit sa termine Turul Frantei pe ultimul loc, de nu mai putin de 3 ori la rand. Aceasta este cu adevarat o mare performanta, in fata careia imi scot sapca, caci palarie nu port. Monsieur Wim, Chapeau!

In imagine il putem admira pe distinsul domn, cu trofeul acordat ultimului clasat. Din pacate, anul acesta dansul nu a ma avut ocazia se ne incante iarasi, deoarece s-a retras, iar trofeul a fost castigat de un rutier din tara domnului Lukashenko, adica Yauheni Hutarovich, a carui principala grija anul asta a fost sa faca poze cu ceilalti ciclisti:D

sâmbătă, 25 iulie 2009

La Scorpionu Schiop

Buna ziua! Cum va simteti? Ciorba e calda? Vinu e rece? Mustaru se potriveste cu micii? Asta in loc de introducere...De fapt ce vroiam sa zic io azi e faptu ca m-am razgandit si nu mai zic nimic, deoarece am gasit o piesa muzicala interpretata de domnii de la The Mighty Mighty Bosstones care sunt de bastina din...Boston si care sunt oarejcum celebrii daca ati auzit vreodata de ska. Daca n-ati auzit, atunci inseamna ca nu va sunt foarte cunoscuti, da asta e, nimeni nu-i perfect. Bucata se intituleaza "The impression that I get" si ie din 1997 AD.

Scorpionu schiop, n-are nici o legatura cu melodia de mai sus. E doar un nume extrem de potrivit pentru o bodega. Acest post putea sa se numeasca la fel de bine "Motanu sasiu" sau "Curcanu chior", alte nume foarte potrivite pentru bodegi. Nu ca ar fi ceva in neregula cu bodegile...

joi, 23 iulie 2009

Cuvinte complexe


Celebra expresie intalnita des in filmele americane "fuck you" e mult mai complexa decat pare. Aici gasiti cateva din multiplele intrebuintari ale acestei sublime formule:

Greetings: "How the fuck are you?"
Fraud: "I got fucked by the car dealer."
Dismay: "Oh, fuck it!"
Trouble: "Well, I guess I'm fucked now!"
Aggression: "Fuck You!"
Disgust: "Fuck me!"
Confusion: "What the fuck....?"
Difficulty: "I don't understand this fucking business..."
Despair: "Fucked again!"
Incompetence: "He fucks up everything!"
Displeasure: "What the fuck is going on here?"
Lost: "Where the fuck are we?"
Disbelief: "Unfuckingbelievable!"
Retaliation: "Up your fucking ass!"

Bineinteles ca toata chestia asta nu imi apartine, nu's chiar atat de destept.



miercuri, 22 iulie 2009

Noile semne de circulatie

Pai tinand cont ca cocalaru cu chiusapte, seriacinci, esclas sau hamar oricum nu stie de stop sau cedeaza trecerea, cea sa mai vorbim de culoarea rosie a semaforului, poate ca chestia asta ar face diferenta. Orcum merita incercat.

luni, 20 iulie 2009

Sans Souci

Adica pentru cei care au chiulit la ora de franceza ca sa mearga prin Pizza Inn si alte bombe, fara griji. Inainte de toate, se cuvine sa ii multumesc pentru sprijinul logistic acordat in realizarea acestui post, colegului meu, domnul Marius, sa traiasca! (adica cu alte cuvinte el e ala de a facut poza). Dupa cum se observa, domnul din imagine este total lipsit de griji, asa ca prin urmare a adormit, la soare, cu sapca trasa pe ochi. Blocul de piatra pe care se odihneste nu pare destul de comod, dar am fost in diverse baruri unde scaunele pareau si erau cel putin la fel de incomode, asa ca probabil asta nu il deranjeaza. Decorul suprarealist este tocmai cladirea eurogarii Constanta, lucrare ce trebuia terminata de prn 2007, da cum noi nu suntem tocma nemti, sa zicem mersi daca o sa fie gata in 2011. Ce ma surprinde insa e lipsa maidanezului/maidanezilor din imagine. Cum nu pot sa cred ca acestia au disparut, tind doar sa cred ca dormeau ceva mai la umbra. Astea fiind spuse, sa continue fiest...asta siesta!

sâmbătă, 18 iulie 2009

Despre cocalari

Sigur ca in ziua de azi, cocalarii sufera de supraexpunere. Insa, ieri, am descoperit doua exemplare superbe, si ar fi pacat ca ei sa ramana necunoscuti. Cele doua exemplare fac parte din clasa cocalar pitic sau ponei, adica inaltimea maxima atinsa de acestia la maturitate nedepasind 1 metru jumate. Echipamentul specific consta in pantaloni scurti in culorii vii si papuci de plaja, cunoscuti ca si slapi, precum si o pereche imensa de ochelari de soare din plastic, care acopera jumatate din fata si acneea de pe aceasta. Unul dintre exemplare, probabil seful, purta ca semn distinctiv un cercel in urechea stanga. Vocabularul este deosebit de limitat, continand in principal interjectii, "da", "nu" si bineinteles "in pula mea" alaturi de "frate" desi cei doi nu semanau. In dotarea celor doi se afla si un deosebit cocamobil, cu numar de Bulgaria, si cu multe boxe. Si bineinteles o muzica ciudata, electronica, o combinatie intre mai multe genuri, complet neascultabila.

Din pacate nu exista poze cu cele doua exemplare, dar totusi avem cocamobilul.

miercuri, 15 iulie 2009

Le tour

Nu ma pricep la ciclism. Deloc. Mai incearca domnul Ninja sa imi desluseasca tainele da prind greu si uit repede. Cu toate astea, cand eram mai mic, tineam cu Indurain, cam cum tin romanii azi cu Barca sau Milan da nu sunt in stare sa iti insire 2 jucatori de la fiecare echipa. Dar merita sa te uiti la turul Frantei. Macar pentru peisaje, care sunt superbe, si pentru faptul ca la noi in Land of Choice, nu o sa fie niciodata asa.  Si daca mi-se permite un pronostic, anu asta o sa castige Cadel. Silence-Lotto rulz! 

duminică, 12 iulie 2009

Hammy forevar!

e tot la fel de cald si am tot la fel de putin chef de scris, asa ca l-am gasit pe Hammy, care e genial.

sâmbătă, 11 iulie 2009

All right now

E vara, e cald si n-am chef sa scriu. Asa ca...


Una din preferatele mele, domnii de la Free si gata.

miercuri, 8 iulie 2009

I admit

Da, imi place de mor melodia asta. Nu stiu daca e ok sa imi placa, da sincer mi-se rupe. Tipa arata genial si melodia e super tare. Summer rulez!

marți, 7 iulie 2009

Am invins!

Suntem salvati! Exista sperante de mai bine!

Nu, nu s-a terminat criza, si nici nu stiu cand o sa se termine (de fapt, nici nu prea stiu ce mama dracu e criza asta si ce vrea ea de la mine, da ma rog). Nici incalzirea globala, balenele, sau padurea ecuatoriala, si restu de subiecte fierbinti la concursurile de miss nu dau semne de imbunatatire. E ceva mult mai important si mai profund. Campaniile mele n-au fost in zadar, cuvintele mele si-au gasit ascultatori. Am participat la o nunta, in calitate de invitat (nu, inca nu m-am insurat), unde s-a servit BERE! S-a mai dus un tabu. Am mai trecut peste un obstacol! Fratilor, am invins! Incepand de sambata seara, 4 iulie, lumea e un loc mai bun!


miercuri, 1 iulie 2009

Retardarea la romani

Citeam din plictiseala, un celebru forum romanesc, mai precis sectiunea de turism, si mai precis sectiunea de turism extern-Bulgaria. Dupa doar 10-15 minute de lectura sunt si mai ferm convins ca unii romani sunt retardati. Sunt zeci si sute de intrebari tampite, care variaza de la intrebari semi-retarde gen "Cat de mare e camera la hotelul X?"(cat sa incapa lejer numarul de persoane ptr care e camera respectiva, ca n-a stat nimeni sa o masoare cu ruleta) sau "Cat de adanca e piscina?"(nu destul de adanca sa se inece respectivul idiot) pana la intrebari complet imbecile de genul "Cat de rece e berea la bar?"(-5 grade), "E ok sa imi las laptopul in camera?"(da, si sa lasi si incarcatorul, eventual o lista cu parola de bios, cd-urile cu drivere si ce mai ai pe langa), "Se cere garantie pentru telecomanda de la aerul conditionat?" (ai de gand sa o furi?),"Ce marci de masini se fura in statiunea Nesebar?" (electrolux, indesit si zanussi) si culminand cu geniala "Cum o sa fie vremea la Varna in august? (ca in august la Varna). Raspunsurile imi apartin in totalitate.

P.S. inca una: "Animatorii ptr copii vorbesc engleza?" (da puradeii respectivi vorbesc engleza?).